Το Νερό και η Αναπνοή"
Το ακόλουθο μήνυμα προέρχεται από μία επικοινωνία που έγινε κατά την διάρκεια μιας δημόσιας συνάντησης. Σε αυτήν ο Σανάντα συζητά το θέμα του «νερού και της αναπνοής», έτσι όπως συζητήθηκε σε ένα προηγούμενο μάθημα από τον Μέτατρον. Λόγω της σημασίας αυτού του ζητήματος, μας ζητήθηκε να το επαναφέρουμε.

Σανάντα : Το πιο σημαντικό σημείο ολόκληρης της διαδικασίας είναι η «πρόθεσή» σας όταν αναπνέετε…. Κατόπιν το νερό θα εναποθέσει αυτήν την πρόθεση. Ας πούμε λοιπόν ότι αποφασίσατε να ζείτε τρώγοντας μόνο σοκολάτα. Πόσοι από σας πιστεύουν ακράδαντα ότι η σοκολάτα σας κάνει κακό? Να είστε ειλικρινείς. Πόσοι από σας πιστεύετε ακράδαντα ότι εάν ζείτε τρώγοντας μόνο σοκολάτα θα παχύνετε? Χρησιμοποιώ την σοκολάτα σαν παράδειγμα. Τρώτε λοιπόν σοκολάτα και αυτή εισέρχεται, κυκλοφορεί και εγκαθίσταται στο σώμα σας. Ο εγκέφαλός σας αρχίζει να σκέφτεται: « Οοο! Μου κάνεις κακό.» ή « Θα με παχύνεις.!» Και το σώμα σας δέχεται αυτόν τον προγραμματισμό και ολόκληρη η διαδικασία της χώνεψης επιβραδύνεται πιστεύοντας ότι η σοκολάτα θα σας κάνει «κακά» πράγματα ή θα σας παχύνει. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Ας πούμε λοιπόν ότι εφαρμόζετε την μέθοδο της αναπνοής και προγραμματίζετε με την πρόθεσή σας ότι από εδώ και πέρα θα ζείτε μόνο με σοκολάτα. Εναποθέτετε την πρόθεση ότι θα ζείτε μόνο με σοκολάτα και ότι θα σας κάνει εξαιρετικά υγιείς και ΔΕΝ θα παχύνετε. Το νερό σπρώχνει αυτήν την πληροφορία σε κάθε κύτταρο του σώματός σας. Η αναπνοή την σπρώχνει σε κάθε κύτταρο πού δεν μπορεί να φτάσει το νερό. Το μεγαλύτερο μέρος του σώματός σας δέχεται τόσο την αναπνοή όσο και το νερό και έτσι ενεργοποιεί την πρόθεση που αυτά του μεταφέρουν. Παράλληλα φροντίζετε κατά την διάρκεια της ημέρας να αποβάλετε όλη την σοκολάτα που έχετε φάει μέχρι σήμερα έτσι ώστε να αρχίσετε με την «ολοκαίνουργια» σοκολάτα σας. Ωραία? Εάν σας αρέσει η σοκολάτα, παρακαλώ απολαύστε την. Εγώ θα σας παρατηρώ. Και προτού της δώσετε την πρώτη δαγκωνιά, πείτε αυτά ακριβώς τα λόγια. Δώστε όλη σας την προσοχή στην σοκολάτα, αναπνεύστε την ωραία της μυρωδιά και πείτε: “Θα μου δώσεις την πιο ωραία γεύση στο στόμα μου, θα φέρεις την χαρά στην κοιλιά μου και θα θρέψεις το σώμα μου με τελειότητα. Σε ευχαριστώ σοκολάτα.»

Τώρα … δεν παίζει ρόλο εάν είναι η σοκολάτα το θέμα μας , δεν παίζει ρόλο εάν είναι ο καρκίνος. Ο εγκέφαλός σας έχει διαποτίσει ολόκληρο το σώμα σας με όλους αυτούς τους περιορισμούς και τα εμπόδια πού εσείς του έχετε βάλει στον δρόμο του όπως επίσης και όλοι αυτοί γύρω σας έχουν βάλει στον δρόμο του. Σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας σε αυτό το δωμάτιο που να μην έχει έναν εγκέφαλο και ένα σώμα χωρίς υπολείμματα από προγενέστερους «προγραμματισμούς». Μπορείτε να πιείτε όλη την μπίρα του κόσμου και να την νιώσετε σαν νεράκι… αρκεί να ενεργοποιήσετε και να εναποθέσετε την «πρόθεση». Όπως και να’χει το νερό είναι η βάση. Απλά αποδέχεστε την πρόθεση ότι δεν υπάρχει κάτι στην μπίρα που θα σας βλάψει, … απλά κάποια συστατικά επιπλέον στο νερό σας για να είναι νοστιμότερο. Τα πάντα είναι θέμα της πρόθεσής σας. Όλα όσα κάνετε είναι πρόθεση. Δεν είναι μόνο όταν θεραπεύετε το σώμα, δεν είναι μόνο όταν εκπληρώνετε έναν σκοπό, δεν είναι μόνον όταν φτάνετε σε έναν προορισμό. Κάθε πλευρά της ζωής σας σε αυτόν τον πλανήτη σε αυτήν την ζωή, διέπεται και καθορίζεται από την πρόθεσή σας. Τώρα σας έχω μία πρόκληση.

Το πρωί που ξυπνάτε να παίρνετε μαζί σας ένα μπλοκάκι και ένα μολύβι και να τα έχετε μαζί σας όλη την μέρα. Αυτό θα σας θυμίζει εάν θα τα κουβαλάτε όλη την μέρα, κάθε φορά που θα εκφωνείτε μία αρνητική πρόθεση, κάθε φορά που θα ακούτε και θα είστε ο αποδέκτης μίας αρνητικής πρόθεσης από κάποιον άλλον, να τά γράφετε. Φροντίστε να το υπενθυμίζετε στον εαυτό σας. Η πρόθεση δεν θα πρέπει να είναι αναγκαστικά κάτι που μπορεί να σας πεί κάποιος όπως: « Θα παχύνεις εάν φάς αυτό το σοκολατένιο κέικ ! » Μπορεί να είναι οτιδήποτε από, «Πήγαινε λοιπόν σε αυτή την πνευματική συγκέντρωση αφού το θέλεις, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει και τίποτα » . Μπορεί επίσης να είναι κάτι όπως : « Εάν πάω στην δουλειά σήμερα, θα με πιάσει σίγουρα πονοκέφαλος.» Ή “ Εάν αυτό το άτομο μου ξανατηλεφωνήσει, θα αρχίσω να φωνάζω ’’. Η δύναμις του εκφωνημένου λόγου μέσα στα σώματά σας είναι πολύ μεγαλύτερη από απλές τυχαίες σκέψεις που περνάνε από τον εγκέφαλό σας. Όταν εκφωνείτε τον λόγο σας, το σώμα σας τον αποδέχεται με κάθε μία από τις αισθήσεις σας. Το λέτε, το ακούτε, βλέπετε πώς αντιδρά το σώμα σας σε αυτό, το νιώθετε καθώς ανεβαίνει στον λαιμό σας και βγαίνει από το στόμα σας. Κάθε αίσθηση που διαθέτετε σας λέει : «Α! Αυτό είναι σημαντικό! Πρόσεξέ το !» Μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτήν την πρόκληση?

Τα παιδιά εναποθέτουν όλη την ώρα προθέσεις που παραμένουν μαζί τους και κατά την διάρκεια της εφηβείας. Οι περισσότερες από τις αλλεργίες σας, οι περισσότεροι από τους πόνους σας και τις ενοχλήσεις σας, τα περισσότερα από όλα αυτά που περνάει τώρα το σώμα σας, είναι «προγραμματισμοί» τους οποίους αποδεχτήκατε σαν παιδιά. Σας συστήνω λοιπόν τώρα που είστε ενήλικες, να πάτε πίσω στο παρελθόν ακολουθώντας τα ίχνη κάποιων πραγμάτων που τώρα σας δείχνει το σώμα σας και τα οποία έχετε αποδεχτεί. Ακολουθείστε τα προς τα πίσω και ανακαλύψτε από πού προέρχονται. Δείτε εάν η γιαγιά σας σας είχε πεί ότι θα φουσκώσετε σαν το βατράχι εάν θα φάτε φράουλες.

Σε πολλές περιπτώσεις υπήρξαν κάποιοι στην παιδική σας ηλικία που ίσως να μην ήταν καλοί άνθρωποι, αν όχι συνεχώς ίσως κάποιες φορές μόνον. Και ένας τέτοιος άνθρωπος, είτε το γνωρίζετε είτε όχι, μπορεί να συμβάλει στον προγραμματισμό μιάς κατά τα άλλα αρνητικής πρόθεσης μετατρέποντάς την σε τρόμο. Ας πούμε ότι υπάρχει ένας πατέρας που κακομεταχειρίζεται φυσικά το παιδί και η μητέρα λέει, « Θα τις αρπάξεις όταν έρθει ο μπαμπάς». Ετσι όταν έρχεται ο μπαμπάς το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί. Ας πούμε λοιπόν ότι αυτό συμβαίνει συχνά. Μέσα στο μυαλό σας η αρνητική πρόθεση που εισέρχεται για να αποτελέσει τον προγραμματισμό σας, θα μπορούσε να είναι ότι ο πατέρας υπήρξε καλός γονέας αλλά η μητέρα όχι. Και με αυτόν τον προγραμματισμό που λέει ότι η μητέρα σας δεν ήταν καλός άνθρωπος αλλά ό πατέρας σας ήταν, σας είναι πολύ δύσκολο να συνδιαλλάσεστε με μεγαλύτερες γυναίκες, γιατί με αυτήν την πρόθεση που εναποθέσατε ( λέγοντας ότι η μητέρα σας είναι κακός άνθρωπος) θεωρείτε ότι όλες οι μεγαλύτερες γυναίκες θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθείτε. Και έτσι δεν τις εμπιστεύεστε.

Βέβαια, κάποιοι από σας είναι πιθανόν να κάνετε το αντίστροφο και να μην εμπιστεύεστε τους άνδρες πιστεύοντας ότι θα τιμωρηθείτε. Αυτές είναι πολύ λεπτές, αδιόρατες προθέσεις που εναποθέτουμε για τον εαυτό μας. Θα μπορούσε να είναι ότι μια μέρα κατά την παιδική σας ηλικία είπατε στον καλύτερό σας φίλο/η « Η μητέρα μου είναι τόσο κακιά που αναγκάζει τον πατέρα μου να με χτυπάει!» ¨Η «Ο πατέρας μου είναι πολύ κακός επειδή με χτυπάει!». Η εκφώνηση ατών των λέξεων εναποθέτει μία πρόθεση. Πόσοι από εσάς αντιδράτε…. είτε θετικά είτε αρνητικά… στους άνδρες? Πόσοι από εσάς αντιδράτε…. είτε θετικά είτε αρνητικά… στις γυναίκες? Στα σκυλιά? Στις γάτες? Στα δένδρα? Θα μπορούσε να είναι ακόμα αντικείμενα όπως ένα παπούτσι, μία ζώνη, μία χτένα, μία ξύλινη κουτάλα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι. Θα θέσω λοιπόν μία πρόκληση. Καθίστε με τον εαυτό σας και κάντε μία λίστα. Αναλογιστείτε και αποφασίστε ποια πράγματα στην ζωή σας, ή στον πλανήτη, είναι αυτά που δεν μπορείτε να ανεχτείτε ή στα οποία έχετε αλλεργία πράγματα στα οποία αντιδράτε με εναντιότητα. Μπορεί και να είναι κάποιο πρόσωπο.

Όνειρα. Ααα.... Τα όνειρά σας είναι γεμάτα από τον προγραμματισμό που εσείς έχετε κάνει στον εαυτό σας. Τα όνειρά σας συνεχώς σας λένε ότι χρειάζεστε έναν νέο προγραμματισμό. Βλέπετε, αυτά που έρχονται μέσα από τα όνειρά σας είναι πράγματα γιά τα οποία το υποσυνείδητό σας ζητά την βοήθειά σας και αυτό το κάνει είτε μέσα από θετικά όνειρα, είτε μέσα από αρνητικά. Δεν έχει σημασία. Κάποιες φορές το υποσυνείδητό σας νιώθει ότι πρέπει με ευγένεια να σας θυμίσει κάτι μέσα από ένα ευχάριστο όνειρο. Και κάποιες άλλες φορές το υποσυνείδητό σας ότι έφτασε η ώρα να τακτοποιήσετε κάποιο ζήτημα και σας το δείχνει μέσα από ένα καταθλιπτικό όνειρο. Και θα σας δώσω έναν υπαινιγμό. Όταν έχετε επίγνωση ενός ζητήματος το οποίο πρέπει να τακτοποιηθεί και φτάνετε στο σημείο να κατανοήσετε ότι ήρθε η ώρα γι’αυτό, το σώμα σας θα σας δώσει ένα σημάδι κατευθείαν από το υποσυνείδητό σας. Και είναι πάντα το ίδιο. Ξέρετε ποιό είναι αυτό το σημάδι? Το σώμα σας θα αφήσει έναν αναστεναγμό. Αυτός είναι ό υποσυνείδητος τρόπος με τον οποίο το σώμα σας δείχνει κάτι. Πόσοι από εσάς θυμάστε τα όνειρά σας? Όταν τα θυμάστε, κρατάτε σημειώσεις? Εάν αρχίσετε να κρατάτε ένα αρχείο των ονείρων σας και των συμβόλων που σας διδάσκει το υποσυνείδητό σας, θα αρχίσετε να αποδεσμεύετε με μεγάλη συχνότητα. Βλέπετε χρώματα στα όνειρά σας? Να κρατάτε σημειώσεις για αυτά τα χρώματα, γιατί έρχονται σε σας για να σας διδάξουν κάτι. Έχετε «Φωτεινά» ( Lucid) όνειρα? Τα φωτεινά όνειρα συμβαίνουν όταν το συνειδητό μυαλό σας και το υποσυνείδητο μυαλό σας επικοινωνούν μεταξύ τους. Έχετε άσχημα όνειρα και εφιάλτες? Οι εφιάλτες είναι αυτοί που σας διδάσκουν τα περισσότερα γιατί μέσα από αυτούς το υποσυνείδητο γίνεται άμεσα απαιτητικό.

Σας παρακαλώ πάρτε στα σοβαρά την μέθοδο της αναπνοής.


2-4-00 SANANDA
ASCENSION CLASS #26

μετάφραση - α γ γ ε λ ο π ο λ ι ς εδω
SANANDA'S EAGLES

Δημοφιλείς αναρτήσεις