Aμφιβάλλω...



Από τον Geoffrey Hoppe,    Απρίλιος 2012



Μας έρχονται πολλά αυτές τις μέρες.

Υπάρχουν ενέργειες απο άλλες διαστάσεις, που βρίσκουν τον δρόμο τους στην πραγματοικότητά  μας, για να μήν αναφέρω τις ηλιακές εκρήξεις και τις ουράνιες κινήσεις των αγγελικών μας οικογενειών.
 Οι πτυχές μας παρακινούνται και κεντρίζονται, και υπάρχουν γενικότερες αλλαγές και περιστροφές στην μαζική συνείδηση, καθώς το 2012 ολοκληρώνεται. Και στην κορυφή αυτών, υπάρχουν κι αυτά τα τρελλά όνειρα.
 Φαίνεται ότι μπορούμε να τα διαχειριστούμε όλα αυτά με ένα σεβαστό βαθμό χάρης.

Παίρνοντας μερικές βαθειές αναπνοές, συμπεριλαμβάνοντας ένα κομματι σοκολάτας και ένα περιστασιακό ποτήρι κόκκινο κρασί, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα, σχεδόν με ότι παρουσιαστεί στο δρόμο μας.  Αλλά, υπάρχει πάντα αυτό το "αλλά".
 Γιατί , αυτό που φαίνεται να μας βασανίζει αυτή τη στιγμή είναι η αμφιβολία. Η αμφιβολία.



Εξαντλούμαι τόσο από τη λέξη, που μετά βίας την γράφω. Ξέρω πολλούς άλλους Shaumbra σε όλο τον κόσμο, που βασανίζονται με αυτή επίσης, επειδή είναι ένα από τα πιο συχνά θέματα συζήτησης κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας. Αμφιβολία .

Εκείνο το δικέφαλο τέρας που σκοτώνει τη χαρά, που κρύβεται σε κάθε σταυροδρόμι ή στροφή του μονοπατιού.

Η αμφιβολία έχει έναν τρόπο να εισχωρεί σε αυτήν την νέα και γρήγορα μεταβαλλόμενη ενέργεια:

• Έχετε μία καθαρή και δυνατή διόραση ... και μετά μια μέρα αργότερα Αμφιβάλλετε.

• Κάτι πραγματικά πολύ καλό σας συμβαίνει .. και έπειτα Αμφιβάλλετε ότι το δημιουργήσατε.

• Αισθάνεστε σε μια θαυμάσια, επεκτατική, δια- διαστατική ενέργεια που σας φέρνειι σε μια κατάσταση έκστασης... και έπειτα η Αμφιβολία, σας τραβά πίσω στην περιορισμένη 3η διάσταση.

• Λαμβάνετε ένα πολύ σαφές μήνυμα από Adamus  ή από έναν από τους άλλους αγγελικούς φίλους. Το σημειώνετε και υπόσχεστε να μην αμφιβάλετε ποτέ για ό,τι λάβατε. Αλλά την επόμενη ημέρα, κάτω από την επιρροή της Αμφιβολίας, σκέφτεστε για να το πετάξετε μακριά.

• Έχετε μια έμπνευση για μια νέα δημιουργία, που ακτινοβολεί από βαθιά μέσα  σας.  Ασφυκτιάτε από την αμφιβολία, γρήγορα απορρίπτετε ολόκληρη την ιδέα σαν ευσεβή πόθο. Ακούγεται οδυνηρά γνωστό;  Σκεφτήκατε ότι ήσασταν ο μοναδικός που είχε αυτή την εμπειρία;  Καθόλου.
 Η αμφιβολία είναι σαν επιδημία  μεταξύ Shaumbra, και των εργατών της νέας ενέργειας, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ιός. Αλλά η ερώτηση είναι, γιατί;

Έγραψα μερικές θεωρίες την άλλη ημέρα, αλλά δε νομίζω ότι είναι πολύ καλές.
 Έτσι τις έλεγξα  μέσω του Adamus , αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι συντονίστηκα αρκετά, για να λάβω ένα σαφές μήνυμα.

Απλά αστειεύομαι.  Αλλά, βλέπετε πώς λειτουργεί η Αμφιβολία;

Η Αμφιβολία προέρχεται από το μυαλό.  Είναι ένας φύλακας-σκύλος που βρυχάται, εκπαιδευμένος να  προστατεύσει και να εμποδίσει. Τα ξαδέλφια του είναι η ενοχή και η ντροπή. Κυνηγάει γρήγορα την ηλιοφάνεια,  από μια λαμπρή ημέρα, και την αντικαθιστά με την κατάθλιψη και την απελπισία.

Η αμφιβολία φέρνει επάνω , πολύ έξυπνα, τις κακές μνήμες των περασμένων γεγονότων. Βιάζεται να μας θυμίσει τα αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος, αλλά δεν μας υπενθυμίζει ποτέ, τη θετική εμπειρία. 
 Μας εκφοβίζει απο το να μετακινηθούμε" έξω από το κουτί" , με τον φόβο της απόρριψης, τον εμπαιγμό, την αποτυχία και τον πόνο. Ενεργεί σαν ένας αόρατος αλλά ενδεχομένως θανατηφόρος φράκτης γύρω από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας.
Ξέρει ακριβώς πότε ερχόμαστε στα όρια της ζώνης άνεσής μας, έτσι μπορεί να μας απειλήσει πίσω στη συμμόρφωση.

Τι μπορεί να κάνει ένας Shaumbra με όλη αυτήν την αμφιβολία;

 Είναι απλό. Καταρχήν, αναγνωρίστε ότι η αμφιβολία σας είναι απλά ένας διανοητικός προγραμματισμός. Είναι όπως μια τηλεόραση, που είναι προγραμματισμένη να παίζει μόνο την παλιά φρίκη και το δράμα.
 Μπορείτε πραγματικά να συντονιστείτε πέρα από την αμφιβολίας στις πιο φωτισμένες δυνατότητές σας.

Η αμφιβολία σύρεται από τη σκοτεινή πλευρά του παρελθόντος .
 Μπορείτε να κάνετε μια συνειδητή επιλογή ,να φαντάζεστε τις πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες του μέλλοντος.

 Η αμφιβολία χειρίζεται τις παλαιές πτυχές σας. 
 Σαν κυρίαρχος δημιουργός, μπορείτε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να μετασχηματίσετε την αμφιβολία σε καθαρή ενέργεια, που θα εξυπηρετήσει ό,τι θέλετε να δημιουργήσετε και να εμπειραθείτε.

 Δεν είναι καλό να αντιμάχεστε την αμφιβολία. Αυτό μόνο ταϊ'ζει το τέρας.
 Τη στιγμή που προσπαθείτε να νικήσετε την αμφιβολία, μπαίνετε σε μια διανοητική μάχη. Το μυαλό είναι τύρφη της αμφιβολίας, εκεί που εκπαιδεύεται και εκεί πού έχει έναν μακρύ κατάλογο επιτυχιών.  Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ορθολογισμό με την αμφιβολία.
 Τη στιγμή που προσπαθείτε να εφαρμόσετε τη λογική στις σκέψεις αμφισβήτησής σας, τότε   θα μπείτε στο παιχνίδι της.  Ματ,  αμφιβολία.

Για να απελευθερωθείτε από την αμφιβολία, χρειάζεται να πάτε πέρα από αυτή.
 Ναι, θα την ακούσετε ακόμα να ουρλιάζει στο υπόβαθρο, προσπαθώντας να σας φοβίσει να γυρίσετε στη συμμόρφωση, αλλά το ουρλιαχτό τελικά θα εξασθενίσει, σε ένα απόμακρο μουρμουρητό, κάτι που είναι μετά βίας μια απόσπαση της προσοχής, καθώς βιώνετε νέες εμπειρίες ζωής.

Αναμφισβήτητα, η αμφιβολία είναι πολύ παρούσα τώρα, επειδή κινούμαστε πέρα από τους περιορισμούς μας.  Υπερβαίνουμε το μυαλό, στις θείες δυνατότητές μας.  Έχουμε μια βαθιά επιθυμία να επεκταθούμε πέρα από τη μαζική συνείδηση, τον παλαιό Ατλάντειο προγραμματισμό, τις κοινωνικές υπνώσεις, τις πληγωμένες πτυχές και τον κανόνα.

 Διατάζουμε νέες, δημιουργικές ενέργειες στις ζωές μας. Θέλουμε να εκπληρώσουμε τον πρωταρχικό λόγο, που επιλέξαμε να είμαστε εδώ, σε αυτήν την διάρκεια ζωής - την ενσαρκωμένη Θεϊκότητά  μας.

 Έτσι, αγαπητή αμφιβολία,  στέλνεσαι με το παρόν έγγραφο στο παρελθόν.
 Μπορείς να κρυφτείς στα σκουπίδια της ιστορίας μου ,περιμένοντας για παιχνίδι, αλλά δεν θα με βρείς, να διαλέγω μέσα από τα παλιά συναισθηματικά μου σκουπίδια.  Επιλέγω τα νέα σύνορα της επεκτεαμένης συνείδησής μου και των νέων μου δυνατοτήτων.

Είσαι τώρα απλά ένα ανίκανο φάντασμα του παρελθόντος !

Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη
 Από το περιοδικό : Shaumbra News, April 2012

ΑΠΟ ΤΟ ......New Energy




Δημοφιλείς αναρτήσεις