Ζώντας σε Δύο Κόσμους [ αποσπάσματα ]


 Διαβάστε πολύ ενδιαφέροντα και ενδυναμωτικά  αποσπάσματα απο το "SHOUD 3: Ζώντας σε Δύο Κόσμους " ,Της Σειρά του Θεϊκού Ανθρώπου :Παρουσιασμένο στον Βυσσινί Κύκλο
στις 13 Οκτωβρίου ..2002
.............................................................................................................................................................

Αισθανθείτε την ενέργεια που εμφανίζεται από τη Gaia, από τη Γη.
Μπαίνει σε ολόκληρο το σώμα σας.
Είστε σαν ένα δέντρο με τις ρίζες.
Πρέπει να έχετε την ενέργεια της Γης.
Πρέπει να είστε γειωμένοι.
Τόσο πολλοί σας έχουν εργαστεί μόνο από το πάνω μισό του σώματός σας.
Είναι καιρός να αισθάνεστε με  ολόκληρη την ύπαρξή σας...........................

Στη Νέα Ενέργεια παραμένετε κεντροθετημένοι και ισορροπημένοι και πλήρως παρόντες στη στιγμή.
 Ο δρόμος κινείται. Μιλήσαμε σε σας για αυτό, εδώ και αρκετό καιρό. Σας δώσαμε μια λίγο διαφορετική μεταφορά. Κατά καιρούς αρχίζατε απλά να φθάνετε στη συνείδηση όπου μπορέσατε να αντιληφθείτε και να καταλάβετε πώς λειτουργεί αληθινά η ζωή. Τώρα, μπορούμε να επιστρέψουμε σε σας αρκετά έτη αργότερα με το μήνυμα.
Ζείτε στη στιγμή...........................................................................................

Παραμένετε στο Τώρα. Παραμένετε πλήρως παρόντες, γεμάτοι με  ζωή και  ζωτικότητα στο Τώρα.
 Αυτό είναι αυτό που ονομάζουμε στάση ανάπαυσής σας, το πλάι του δρόμου σας. Ο δρόμος κινείται.
 Οι δρόμοι κινούνται, και έρχονται μέσω σας. Αυτή είναι η ενέργεια των Νέων Χρόνων. Αυτή είναι η αλλαγή στο παράδειγμα που σας επιτρέπει να έλξετε σε σας όλα όσα απαιτούνται αυτή τη στιγμή.

Παραμείνετε στο Τώρα. Παραμείνετε πλήρως παρόντες.
 Καταλάβετε ότι έρχεται σε σας. Καταλάβετε ότι μερικά πράγματα έρχονται μόνον να αγγιχτούν από σας. Άλλα θα έρθουν για να χορέψουν...................................................................

Θα πάρει λίγη εργασία από τη μεριά σας για να είστε παρόντες.
Είστε τόσο συνηθισμένοι να ζείτε στο παρελθόν, ή να  ανησυχείτε για το μέλλον.
 Το παρελθόν, αγαπητοί φίλοι, σας σκότωνε. Το να ζεις στο παρελθόν δημιουργεί την περίοδο-θανάτου. Όταν ζείτε στο παρελθόν, σκέφτεστε για αυτό που συνέβη πριν. Αυτό στέλνει ένα σήμα στο σύστημά σας, στη βιολογία σας, για να αρχίσει τη διαδικασία του θανάτου.

Όταν ζείτε στο μέλλον... όταν ανησυχείτε για αυτό που θα είναι... όταν ανησυχείτε για την συνταξιοδότησή σας... όταν ανησυχείτε για αυτό που θα μοιάζει ο κόσμος   σε 10 ή 15 χρόνια... όταν ανησυχείτε εάν πρόκειται να έχετε μια ευχάριστη αλλαγή στο γραφείο... την προσεχή εβδομάδα αυτό σας αναγκάζει να ασφυκτιάτε, να ασφυκτιάτε,  να σβήσετε την φωτιά της θεϊκότητάς σας που γεννιέται μέσα σας. Το παρελθόν θα σας σκοτώσει. Το μέλλον θα σας θανατώσει με ασφυξία.

Σαν Shaumbra, μαθαίνουμε τη σπουδαιότητα του ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ.
 Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι αυτό θα ήταν ένα τόσο ισχυρό εργαλείο.
 Αναπνέοντας αναζωπυρώνεται η θεϊκή φλόγα μέσα.
 Η αναπνοή βοηθά  για να μας βάλει στη στιγμή.
 Η αναπνοή ενδυναμώνει το σύστημά μας.
 Η αναπνοή είναι μια βεβαίωση του να ζεις.

Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν κάτι πιό σύνθετο, αυτά τα εργαλεία για τη Νέα Ενέργεια. Διαπιστώνουμε ότι η συνειδητή αναπνοή μας κάνει διαθέσιμους.
 Βοηθά να ανακουφιστεί τόσο μεγάλο μέρος της πίεσης και τόσο μεγάλο μέρος της έντασης.

Επίσης διαπιστώνουμε ότι ένα εργαλείο για τη Νέα Ενέργεια είναι το ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΑΙ. Μαθαίνουμε να αισθανόμαστε πρώτα, και έπειτα να σκεφτόμαστε.
 Μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε μέσω των συναισθημάτων μας, αντί να τα σπρώχνουμε όλα πρώτα μέσω του κεφαλιού  για  ανάλυση.
 Μαθαίνουμε ότι υπάρχει ένας νέος τύπος νοημοσύνης μέσα  μας που ξεπερνά τον παλαιό τρόπο ,αυτόν που θα καλούσαμε σκέψη.
 Περιλαμβάνεται ολοκληρωτικά στα αισθήματά μας.
Όπως ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ πρώτα και έπειτα σκεφτόμαστε , γινόμαστε επίσης τόσο πολύ πιό ευαίσθητοι. Η ευαισθησία είναι θαυμάσια, γιατί αισθανόμαστε και καταλαβαίνουμε τα πράγματα όπως δεν το κάναμε ποτέ πριν. Αλλά, όμως μερικές φορές όπως ζούμε σε δύο κόσμους, η ευαισθησία είναι δύσκολη επειδή μπορούμε να αισθανθούμε τον πόνο άλλων ανθρώπων. Αισθανόμαστε την προσπάθειά τους. Μπορούμε να αισθανθούμε  πράγματα  μέσα σε μας που δεν ξέραμε καν ότι ήταν εκεί.
Μαθαίνουμε, ως ένα από τα εργαλεία της Νέας Ενέργειας, να σκεφτόμαστε με τα αισθήματά μας. Υπάρχει μια θέση για τη λογική, και υπάρχει μια θέση για την ανάλυση. Αλλά, η σοφία δεν προέρχεται από τον εγκέφαλο. Προέρχεται από τα αισθήματά μας.
Το να ζεις σε έναν κόσμο ήταν αρκετά δύσκολο... και, τώρα ζούμε σε δύο κόσμους. Αλλά, όπως ζούμε στους δύο κόσμους, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει ένα άλλο απλό εργαλείο, ένα πολύ απλό εργαλείο.
Είναι η ενημερότητα της στιγμής, "ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ."
 Είναι το να είσαι στη στιγμή, πλήρως παρών.
 Πάλι, δεν θα είχαμε σκεφτεί ποτέ ότι θα ήταν τόσο αρκετά απλό να είσαι στο Τώρα...να μην ανησυχούμε για το παρελθόν, γιατί το έχουμε απελευθερώσει... να μην ανησυχούμε για το μέλλον, γιατί δεν το έχουμε δημιουργήσει ακόμα. Όταν είμαστε πλήρως παρόντες στο Τώρα, σε αυτήν την στιγμή, είμαστε ισορροπημένοι.

Καθώς καθόμαστε όλοι εδώ τώρα ως Shaumbra, η ζωή είναι ισορροπημένη. Η ζωή ρέει. Τα πράγματα είναι όπως είναι. Και, σε αυτό υπάρχει τελειότητα στον εαυτό του. Καθώς καθόμαστε στη στιγμή, δεν διαρρέουμε την ενέργειά μας στο παρελθόν ή στο μέλλον. Η ενέργειά μας συγκρατείται πλήρως στη στιγμή.

Όταν είμαστε στη στιγμή, η ευθυγράμμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί. Όταν είμαστε στη στιγμή, σταματάμε για αρκετή ώρα το σώμα μας για να επιστρέψουμε στη φυσική ευθυγράμμιση. Στη στιγμή, το σώμα μας ρυθμίζεται από την Παλαιά Ενέργεια στη Νέα. Του δίνουμε μια ευκαιρία να είναι ενήμερο του εαυτού του .

Όταν είμαστε στη στιγμή, οι συγκινήσεις μας μπορούν να επιστρέψουν στην ισορροπία.
 Οι συγκινήσεις μας έχουν διασκορπιστεί πέρα σε τόσο μεγάλη περιοχή του παρελθόντος. Καθισμένοι σε αυτήν την στιγμή, αναπνέοντας, οι συγκινήσεις μας μπορούν να ευθυγραμμίσουν τον εαυτό τους.
 Οι οργανισμοί μας... οι συγκινήσεις μας... το μυαλό μας... όλα ευθυγραμμίζονται εκ νέου φυσικά.

Καθώς ζούμε σε δύο κόσμους, ερχόμαστε να καταλάβουμε ότι ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ότι μπορούμε να μείνουμε στη στιγμή, και θα έρθει σε μας. Κατόπιν, έχουμε την ευθύνη να αλληλεπιδράσουμε με αυτό ,οποιοδήποτε και αν είναι, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο, μια εργασία, μια ευκαιρία, μια πρόκληση. Όταν έρχεται σε μας, και αισθανόμαστε ότι είναι κατάλληλο  να χορέψουμε με αυτό, κατόπιν έχουμε μια ευθύνη να κάνουμε κάτι με  αυτό......................................................................................................................................................... 

 διαβάστε  ολοκληρο το shoud    Ε Δ Ω .       από το      http://www.nowdirection.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις